"Koline in vino” | Gostilna Skok
sobota, 7.12.2024 ob 18.30 uri
Večerja na temo kolin bo interaktivno obarvana, saj bodo ključno vlogo imeli tudi obiskovalci sami. Namreč, ob pet-hodnim meniju, izpod rok kuharskega mojstra Florijana, bo vinska spremljava tokrat malo drugačna, kot smo jo sicer vajeni. Z različnimi vini ob posameznem hodu se bosta predstavili dve vinski kleti, Klet Goriška Brda in vinarstvo Valter Sirk v koordinaciji s hišnim sommelierjem 3. stopnje. Gostje večerje boste na podlagi svojega osebnega okusa določili, katero izmed predstavljenih vin se bolje spaja s ponujeno hrano.
Meni
- Pozdrav iz kuhinje Pirin kreker, zeliščni namaz in domača salama
- Hladna predjed Goveji jezik z rdečo peso, jabolkom, bučnim oljem in wasabijem
- Topla predjed Polenta z rumenjakom, ocvirki in dimljenim sirom
- Glavna jed Svinjska ribica z zeliščnim štrukljem in pečeno bučo s cimetom
- Sladica Hruška, bela čokolada
Cena menija 65 €
Gostilna Skok Bač 50a, Knežak
Rezervacije na skok.bostjan@gmail.com ali po telefonu 031 308 613 (Boštjan), do zapolnitve mest.
Info
T: 031 308 613
E: