Tematski kulinarični dogodek - 7.12.2024

"Koline in vino” | Gostilna Skok

 

sobota, 7.12.2024 ob 18.30 uri

 

Večerja na temo kolin bo interaktivno obarvana, saj bodo ključno vlogo imeli tudi obiskovalci sami. Namreč, ob pet-hodnim meniju, izpod rok kuharskega mojstra Florijana, bo vinska spremljava tokrat malo drugačna, kot smo jo sicer vajeni. Z različnimi vini ob posameznem hodu se bosta predstavili dve vinski kleti, Klet Goriška Brda in vinarstvo Valter Sirk v koordinaciji s hišnim sommelierjem 3. stopnje.  Gostje večerje boste na podlagi svojega osebnega okusa določili, katero izmed predstavljenih vin se bolje spaja s ponujeno hrano.

 

Meni

  • Pozdrav iz kuhinje Pirin kreker, zeliščni namaz in domača salama
  • Hladna predjed Goveji jezik z rdečo peso, jabolkom, bučnim oljem in wasabijem
  • Topla predjed Polenta z rumenjakom, ocvirki in dimljenim sirom
  • Glavna jed Svinjska ribica z zeliščnim štrukljem in pečeno bučo s cimetom
  • Sladica Hruška, bela čokolada

 

Cena menija 65 €

 

Gostilna Skok Bač 50a, Knežak

Rezervacije na skok.bostjan@gmail.com ali po telefonu 031 308 613 (Boštjan), do zapolnitve mest.

Info

T: 031 308 613
E:

Dodaj v moj izlet

Najboljši čas za obisk

7.12.2024 ob 18:;30

Posebnosti

Trajanje

Cena

Cena menija 65 EUR/osebo

VEČ INFORMACIJ