EN IT DE
Menu Search
Gostišče Mlakar
Gostišče Mlakar
Address Markovec 15a, 1386 Stari trg pri Ložu
Telephone +386 (0)41 582 081

Naše gostišče se nahaja v idiličnem podeželskem okolju Loške doline, kjer vam nudimo nastanitev v prijetno opremljenih sobah in tradicionalno slovensko kuhinjo.

Posebno pozornost smo namenili gostom, ki si želijo videti in fotografirati največjo zver slovenskih gozdov, rjavega medveda. V sodelovanju z lovskimi društvi vam organiziramo vodeno opazovanje medveda z opazovalnic. 

OPAZOVALNICE

Opazovanje medveda iz visokih opazovalnic ob krmišču poteka v poznih popoldanskih in večernih urah. Na prežo in s preže vas spremlja lovec. Opazovanje traja do mraka (cca. 3 ure), ob svetlobi polne lune pa lahko opazujete tudi ponoči. Na voljo so 3 opazovalnice, ki sprejmejo vsaka po tri obiskovalce. Sezona opazovanja se začne aprila in zaključi oktobra. Cena vodenega ogleda znaša 80 euro na opazovalnico na večer. V primeru da prvi večer medveda ne vidite, je drugi obisk opazovalnice  BREZPLAČEN.

FOTOGRAFSKE OPAZOVALNICE

So namenjene profesionalnim fotografom, umeščene v nedotaknjen kraški gozd, z dobrimi svetlobnimi pogoji in fotografskimi linami. Omogočajo vam odlične posnetke *iz oči v oči*. V opazovalnico se odpravimo v zgodnjem popoldnevu, ko je sonce še visoko na nebu, odidemo z mrakom.  

Na voljo sta 2 opazovalnici, vsaka sprejme 2 fotografa.

Cena in razpoložljivost: po dogovoru


Kulinarika gostišče Mlakar

Nastanitve gostišče Mlakar

  • Gostišče Mlakar